Velkommen til Taburetten

Kategorier Uncategorized
En side af os, for os.
Dig inklusive!

Hvorfor findes Taburetten.com?

Vi fik idéen til siden fordi vi selv har manglet en side, hvor man kunne finde støtte, når livet blev svært. Et sted, hvor tabuer blev brudt ned, og hvor man kunne finde andres livshistorier, som man kunne spejle sig i, og ikke mindst lære af.
Eller, hvor man kunne se andres perspektiver på livets op og nedture. En side, hvor man kan “hænge ud” når man i en krise, har brug for at dele sine egne tanker og historier. En side, hvor man kan føle sig mindre forkert – fordi ærlige tanker og følelser har set dagens lys.

Et sted man kan sætte sig, og se i den retning, som man har behov for – når man har brug for det. Vi har mange ønsker til siden – og de går i alle retninger! Og det kan være svært at styre sig ind på, hvad det hele ender med – men nu har vi startet den, og håber den kan udvikle sig i den retning, hvor flest mennesker får noget ud af den!

Giv derfor gerne en kommentar med på vejen, når du sidder der med dine tanker, for vores ønske er, at siden bliver lige så god for dig, som vi håber den bliver for os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *